„Respect vouă!”. Două cuvinte care spun totul despre munca personalului acestei unităţi

F.T.

În condiţiile în care tot mai mulţi bolnavi reclamă condiţiile precare în care se desfăşoară actul medical în unităţile spitaliceşti din ţară, Observatorul Român de Sănătate situează Spitalul General CF Ploieşti pe locul întâi la nivel naţional în ceea ce priveşte curăţenia!
Ce presupune acest lucru? Nimic altceva decât dăruirea echpei manageriale alcătuite din Georgeta Rădulescu – manager general, Irinel Petru Totolici – director medical şi Viorina Aldea – director financiar contabil. Nimic altceva decât o muncă pe care puţini o cunosc, puţini au idee ce se ascunde în spatele ei…
Nu în ultimul rând, acest onorant loc întâi se datorează şi modului în care tot colectivul acestui spital, de la echipa managerială până la infirmiere, înţelege să îşi respecte meseria pe care şi-a ales-o. Şi, fireşte, să pună pe locul întâi pacienţii !
Ierarhia efectuată de către Observatorul Român de Sănătate a fost făcută în urma feed-back-ului pacienţilor.
„Locul întâi în România la curăţenie înseamnă mult pentru imaginea Spitalului General CF Ploieşti. De aceea, mai ales acum, când suntem toţi obosiţi şi stresaţi, să ştiţi că acest rezultat este meritul dumneavoastră, al tuturor celor care lucraţi cu dăruire în acest spital. Cu respect şi dragoste pentru cei care ne apreciază munca, vă mulţumim cu recunoştinţă!”… Acestea sunt cuvintele – puţine şi scrie cu modestie, într-o postare pe Facebook – Georgetei Rădulescu, manager de 14 ani al acestui spital.
Postarea de pe reţeaua de socializare a stârnit multe, foarte multe reacţii. De laudă, evident. Şi de respect, cum altcumva?
Exemplificăm. Tudor Ib: „(…) Eu am fost internat acolo şi, într-adevăr, meritaţi locul întâi. Şi nu numai la curăţenie. De la infirmiere până director, tot personalul este de admirat. Respect vouă!”.
Da, oamenii care fac minuni pentru semeni – ne referim aici la echipa managerială amintită mai sus – stau, aproape mereu, în umbră. Nu caută şi, nu de puţine ori, nu vor să apară în ziar sau la televizor. Cu stânjeneală vorbesc despre meritele lor, spunând, simplu: „Noi nu ne facem decât datoria!”.
În ierarhia realizată de către Observatorul Român de Sănătate, Spitalul General CF Ploieşti devansează alte insituţii de profil cu tradiţie în domeniu, cum ar fi Spitalul de Obsetrică -Ginecologie Dr. Ion Sbârcea Braşov, Institutul de Boli Cardiovasculare Timişora ş.a.m.d.
La rându-ne, nu mai adăugăm decât aceleaşi cuvinte ale acelui care a fost internat acolo: „Respect vouă!”.