F. T.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni au fost sesizați că, într-una dintre nopţile weekendului trecut, în oraş, o persoană a fost agresată în plină stradă.
Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, „la faţá locului au fost identificați apelantul – persoana vătămată – și alți doi bărbați. Din verificări a reieșit că între aceștia a avut loc o discuție în contradictoriu, în urma căreia victima a fost agresată fizic de către cei doi presupuși autori”.
Dar, scandalul nu s-a oprit aici, fiindcă, în timpul intervenţiei poliţiştilor, „a mai sosit un al treilea bărbat, care – împreună cu ceilalți doi – s-a manifestat agresiv, în sensul că toţi trei au adresat injurii și amenințări atât persoanelor implicate, cât și altor trecători, refuzând să se supună solicitărilor polițiștilor”, mai precizează reprezentanţii poliţiei prahovene.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare, lovire sau alte violențe și ultraj contra bunelor moravuri.
De asemenea, cei trei bărbaţi scandalagii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru a da explicaţii oamenilor legii despre comportamentul lor.
Comportament care numai de oameni normali nu a fost!