Costel Enache a părăsit Petrolul, imediat după meciul cu FC Argeş, pierdut, 2-1, rezultat care a compromis definitv şansele la promovare, înainte de ultimul duel al play-off-ului, cel de la Mioveni, de duminică!
Enache anunţase decizia sa de a pleca, public, la finalul partidei de marţi, iar la antrenamentul de miercuri nici nu s-a mai prezentat, părăsind corabia, astfel că secundul Cătălin Munteanu va fi, pentru un meci, „principal”, după finalul de sezon urmând însă să plece şi el „după Costel”!

Suspendări, şi Hamza în vacanţă

Pentru ultimul joc al sezonului, care are importanţă în clasament doar pentru Mioveni – echipă ce-şi joacă şansa unei promovări istorice, Petrolul se va prezenta cu o echipă decimată, deja, cel puţin 3 jucători fiind „în vacanţă”. Astfel, Marinescu şi Pierce sunt suspendaţi, în timp ce Hamza a părăsit şi el lotul, după ce, la ultimul meci, apăruse „cu un ochi vânăt”, acesta fiind lovit de o minge, violent, la antrenamente! Astfel, ar putea apărea pe teren şi nume mai puţin văzute, până acum, mai ales că rezultatul nu contează pentru „lupi”, de această dată!