Mitul sportivului care nu e bun la învățătura este încă o dată doborât la iSports Ploiești. Unul dintre baschetbaliștii clubului, membru al echipei de U18 și a celei din Liga 1, Alexandru Răducanu, a luat nota 10 la Bacalaureat. Alex își dorește să studieze în continuare la o universitate din București.
Elev la Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Alexandru a jucat, în acest sezon, 7 partide pentru echipa de Liga I a CSU Ploiești, având o medie de 8,3 puncte pe meci. În campionatul U18, ”Piciu”, așa cum este cunoscut printre colegi, reușise să se califice la turneul semifinal, după o primă parte a sezonului fără înfrângere.
De menţionat că şi ceilalți membri ai clubului ploieștean care au susținut în acest an bacalaureatul au promovat cu medii bune.
Ar mai fi de adăugat faptul că şi în anii trecuți membri ai iSports Ploiești s-au remarcat prin rezultate bune la examenul de bacalaureat. Luminița Miricioiu, actuală antrenoare la Ploieși Dancers și om de bază al clubului, a luat nota 10 la proba de matematica a bacalaureatului.