F.T.

Ieri dimineaţă, pe DJ 230, km 6 + 900, la limita dintre comunele Ceraşu şi Drajna a avut loc un accident rutier în urma căruia au rezultat trei victime: o femeie în vârstă de 40 de ani, pieton, precum şi alte două, dintr-un autoturism, cu vârstele de 14 şi, respectiv, 41 de ani !
Potrivit unui comunicat al poliţiei prahovene, „din primele cercetări efectuate a reieşit că un conducător auto în vârstă de 19 ani, care se deplasa la volanul unui autoturism, din direcţia Ceraşu către Drajna, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, acroşând un pieton (femeia care se deplasa pe marginea părţii carosabile), ulterior intrând în coliziune cu un stâlp de energie electrică. Şoferul nu consumase băuturi alcoolice”.
Cu referire la acest nefericit incident, şi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Şerban Cantacuzino” Prahova precizează că la locul accidentului au fost mobilizate un echipaj de stingere cu apă şi spumă, precum şi unul de prim ajutor.
Toate cele trei femei au fost transportate la spital, însă, pe drum, femeia în vârstă 40 de ani (pietonul) a intrat în şoc cardio- respirator. Cu toate eforturile de resuscitare efectuate de către personalul de pe ambulanţa SMURD, aceasta a decedat…