F.T.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești efectuează în prezent cercetări într-o cauză penală în care sunt vizati doi bărbaţi care, în ziua de 30 mai a.c. ar fi furat o bicicletă expusă la vânzare în Oborul Ploiești.
De asemenea, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, „la nivelul aceleiași unități de poliție se efectuează cercetări cu privire la furtul a două biciclete, din curtea unui imobil situat în municipiul Ploiești, furt comis în data de 29 mai a.c. Activitățile desfășurate de politiștii de investigații criminale au condus la identificarea a doi minori din municipiu.
Aceștia au fost depistați și conduși la sediul poliției pentru audieri, ocazie cu care au recunoscut faptele comise. De asemenea, una dintre biciclete a fost recuperată și predată persoanei vătămate”.
În ambele cauze, cercetările continuă pentru stabilirea eventualelor alte infracţiuni comise de către cei patru şi, implicit, dispunerea măsurilor legale care se impun.