V. S.

Zilele trecute, angajați ai Consiliului Județean Prahova și ai Direcției Județene de Pază au donat sânge pentru a le veni în ajutor pacienților din spitalele prahovene care au nevoie de transfuzii sanguine.

CJ - donare sangeIeri, chiar și președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, pentru că, așa cum a și declarat, “echipa Consiliului Județean Prahova a înțeles că fiecare poate fi în situația celor care au nevoie de sânge”.
Este o nouă perioadă în care este nevoie de sânge pentru bolnavii ale căror vieți depind de transfuzii. “Din păcate, în această perioadă, Centrul de Transfuzii se confruntă cu o criză serioasă în ceea ce privește cantitatea de sânge și prea puțini oameni primesc sângele de care au nevoie. Practic, unul din trei oameni nu beneficiază de transfuzii atunci când are nevoie și, deseori, cei care donează sunt rude sau prieteni ai pacientului care are nevoie de sânge. Astăzi donez și eu și voi face acest lucru ori câte ori voi putea. Sper să o faceți și dumneavoastră, în număr cât mai mare! Trebuie să demonstrăm împreună că suntem solidari și responsabili pentru comunitate și viața celor din jurul nostru! Multă sănătate tuturor!”, a declarat Bogdan Toader.