George Marin

De astăzi, Giurgiu primește competitorii Campionatului Național pentru Tineret care vor combate pentru cucerirea laurilor naționali la cele zece categorii de greutate la care sunt acceptați sportivi născuți în anii 2002 și 2003. Seara va avea loc ședința tehnică și tragerea la sorți, la care sunt înscriși și șapte pugiliști de la cluburile din Ploiești.
Clubul CSM va prezenta cea mai mare parte a pugiliștilor noștri, șase la număr. Aceștia sunt următorii: Marian Ghinoiu (categoria 49 de kilograme), Sebastian Dragu (52 de kilograme), Cristian Drăgan (60 de kilograme), Iulian Dumitrescu (69 de kilograme), Daniel Alexandru Ghiță (75 de kilograme) și Alin Sandu (91 de kilograme). Este posibilă și participarea lui Andrei Dinu (60 de kilograme) dacă actuala stare medicală îi va permite. Ei vor fi îndrumați de la colțul ringului de către antrenorul emerit Titi Tudor „Prosop”.
La rândul său, clubul CS Petrolul Ploiești va prezenta un singur sportiv la această competiție. Ionuț Adrian Șchiopu (75 de kilograme) va fi asistat de antrenorul emerit Ion Moroiță.