F. T.

În noaptea de duminică spre luni (8/9 martie a.c.), în jurul orei 02:40, polițiștii prahoveni au fost sesizați, de către agentul de securitate al unui casino din Ploieşti, că o persoană aflată în incinta sălii de joc vrea să îl agreseze.
Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Prahova, “o echipă operativă s-a deplasat la fața locului, unde a constatat că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat ar fi provocat scandal în incinta localului, distrugând mai multe bunuri și agresându-l fizic pe agentul de securitate.
La scurt timp, agresorul a fost identificat, fiind vorba despre un ploieștean în vârstă de 33 de ani, față de care astăzi (n.n. – ieri) a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”.
Despre ceea ce se întâmplă în incinta, dar mai ales în zona unor case de pariuri din Ploieşti, am mai scris, vom mai scrie. Nu de alta, dar poate şi-o face drum vreo patrulă de poliţişti – de la IPJ Prahova şi, de ce nu?, de la Poliţia Locală – care va avea parte nu de “surprize” gen Petrolul bate pe Barcelona, ci de manele date la maximum, înjurături de mamă şi nu numai, maşini parcate care blochează circulaţia şi claxoane în draci.
Iar dacă aceiaşi oameni ai legii vor intra, sfios, în incinta tot a unor case de pariuri, vor avea o altă surpriză: fum gros de ţigară, bubuituri în aparate (celebrele păcănele) şi alte chestii de acest fel.
Repetăm, dacă poliţia vrea…