Având în vedere că populația din mai multe țări europene e sfătuită să stea în casă în această perioadă, pentru a se proteja de pandemia COVID-19, UEFA, prin platforma digitală de conținut video, pune la dispoziția suporterilor posibilitatea de a viziona gratuit meciuri memorabile.
Pe UEFA.tv iubitorii de fotbal vor putea urmări meciuri clasice ale echipelor de club sau ale reprezentativelor naționale din toate competițiile europene. Meciuri clasice din Liga Campionilor vor putea fi urmărite astăzi, iar mâine vor fi disponibile partide interesante din Europa League. De asemenea, vor mai fi disponibile meciuri memorabile de la Campionatul European, masculin și feminin, precum și din Liga Campionilor feminin.
Aplicația UEFA.tv este funcţională acum pe majoritatea televizoarelor smart, Apple TV, Android TV și Amazon Fire TV, pe lângă aplicațiile deja existente, Android și iOS pentru smartphone și tabletă. Utilizatorii UEFA TV înregistrați deja se pot conecta acum pe aceste noi platforme printr-un simplu proces de logare. Cei care încă nu au un cont se pot înregistra gratuit în oricare dintre aplicații sau pe www.uefa.tv.
De asemenea, în această perioadă, pe site-ul UEFA.com vor exista interviuri și materiale de statistică, precum și actualizări cu privire la competițiile UEFA în funcție de evoluția pandemiei.