Petre Apostol

La cea de-a 50-a ediţie a Campionatelor Naţionale de Atletism Indoor (în sală) pentru seniori şi tineret, desfăşurată în sala “Ioan Soter” din cadrul Complexului Sportiv “Lia Manoliu” din Bucureşti, Clubul Sportiv Şcolar Ploieşti a reuşit o surpriză. După ce, în urmă cu o săptămână, sportivii pregătiţi de profesorii Maria Andrei şi Florin Andrei intraseră în posesia titlului naţional la juniori 1 în cadrul concursului de ștafetă 4 x 400 m, atleții ploieșteni s-au mobilizat exemplar și au produs surpriza probei la tineret.
În componența Nicolae Olteanu, David Gudi, Eduard Chivi, Andrei Niculiță, elevii pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei nu au avut trac față de adversarii mai mari ca vârstă, iar cu timpul de 3:05.50 min. au câștigat medaliile de aur la tineret, reușind, totodată, să obțină și medaliile de bronz la seniori, categorie la care au încheiat la doar 20 de sutimi de secundă în urma locului secund. La seniori, echipa ploieșteană a fost depășită de CSU Cluj Napoca (3:04.29 min.) și de CS Olimpia București (3:05.30 min.).
Performanţa ştafetei ploieştene a fost cu atât mai valoroasă cu cât în componenţa echipei s-au aflat doi juniori 1 şi doi juniori 2.