Cu toții purtăm, zilnic sau ocazional, în funcție de stil, teniși sau pantofi sport, dar puține dintre noi au curajul să-i asorteze la o rochie și, cu atât mai puțin la o rochie de seară. Vedetele de peste ocean, dar și din România, mult mai nonconformiste, par a nu se despărți de comoda încălțăminte nici măcar pe covorul roșu.

Așadar, dacă vrei să aduci puţină fantezie fashion în outfiturile tale, nu trebuie decât să-ți folosești imaginația și bunul gust pentru a integra acest trend în ținutele tale și să experimentezi cât mai mult.

Iată cum poţi să porţi adidasi de dama în ţinute feminine!

Ținutele ladylike

Ţinutele vestimentare cu aer ladylike exprimă feminitate, eleganţă şi delicateţe. Cu toate acestea, nu toate reprezentantele sexului frumos se simt bine în pielea lor în astfel de outfituri. Dacă şi tu te numeri printre ele şi vrei să obţii un look chic şi relaxat, poartă pantofi sport la astfel de ţinute. Pune accent pe rochii sau fuste midi, piese vestimentare cu aplicaţii delicate sau din materiale cu aer de prinţesă, nuanţe pastelate sau pasionale şi accesorii statement. O pereche de pantofi sport va condimenta cu siguranţă un astfel de outfit.

Stilul urban chic

Stilul urban chic este format din ţinute vestimentare cool, stylish şi relaxate. Vestea bună este că îţi oferă libertate atunci când trebuie să construieşti un outfit. Mizează pe piese vestimentare din piele, jachete de blugi şi accesorii opulente.  Lasă-ţi imaginaţia liberă şi nu uita de perechea de adidaşi preferată. Important este să faci asocieri inedite şi să adopţi atitudinea potrivită.

Ținutele office

Surprinzător sau nu, pantofii sport pot fi integraţi şi în ţinutele office. Ei sunt elementul care oferă un aer degajat şi aduc o notă deosebită outfitului. Poartă-i în combinaţii office cu aer feminin şi vei atrage toate privirile asupra ta. Optează pentru fuste creion, pulovere largi şi bluze casual. Nu exagera la capitolul bijuterii, ci optează pentru modele minimaliste. Dacă vrei să obţii un aer de divă urbană, completează outfitul cu o pereche de ochelari de soare.

Pantofii sport în outfituri romantice

Cu siguranţă nu te-ai gândit până acum că pantofii sport pot completa cu succes outfiturile romantice. Ei bine, iată dovada că asocierea nu este deloc una lipsită de farmec şi imaginaţie. Itemurile vestimentare din dantelă, voal şi tul capătă o notă aparte alături de încălţămintea sport. Completează ţinutele cu modele de plicuri deosebite, ochelari de soare şi bijuterii minimaliste.

Acum că ai aflat că există mai multe moduri creative în care poţi purta adidaşii în ţinutele feminine, lasă-te cucerită de această combinaţie chic şi spor la shopping!