N.D.

Săptămâna viitoare, Camera de Comerţ şi Industrei Prahova, în colaborare cu IceU Training Group, va fi gazda unui eveniment cu o tematică nouă pentru derularea activităţii companiilor din România. Este vorba despre workshop-ul „Business şi Competitive inteligence”, care se va desfăşura pe data de 6 februarie.
Potrivit organizatorilor, tematica acestei acțiuni se bazează pe „ideea prezentării din diverse perspective a modalității de implementare a unei funcții de intelligence în mediul privat, prin crearea unor structuri specializate de Business și Competitive Intelligence.” Iar necesitatea organizării acestei acţiuni a plecat chiar de la faptul că efectele globalizării și evoluțiile din mediul de afaceri au generat necesitatea integrării în afaceri şi a unor experți care, într-un cadrul legislativ strict reglementat, cu rolul de a obţine informații relevante despre competiție, clienți, furnizori și mediul socio-economic.
Astfel, având în vedere temele care vor fi abordate, evenimentul organizat la sediul CCI Prahova se adresează deopotrivă reprezentanților din top-managementul companiilor – CEO, CFO, dar și departamentelor de Resurse Umane, Vânzări, Achiziții și Serviciilor Antifraudă, la finalul evenimentului participanții urmând să primească diplome de participare. De adăugat că IceUTraining Group – partener în organizarea acestui workshop – este singura companie românească specializată în servicii de training și consultanță în profiling, bazate pe tehnici de detectare comportament simulat și erori cognitive.