Clubul Sportiv iSports Ploiești a implementat o aplicație internă prin care părinții copiilor înscriși la club pot citi articole educaționale, sfaturi despre cum îi pot ajuta pe tinerii sportivi în carieră, dar și recomandări de cărți sau filme cu temă sportivă. Tot prin intermediul aplicației, antrenorii pot face prezența online, iar părinții pot plăti taxa lunară.
Premisa de la care preşedintele clubului iSports, Ionuţ Urzeală, a pornit la drum cu ideea de a implementa o asemenea aplicaţie a fost aceea că antrenorii trebuie să fie antrenori, nu casieri. Iar, după multă muncă, alături de o echipă de profesioniști, din luna noiembrie încasările se fac, în mare parte, online.
„Peste 93% dintre părinți au plătit prin aplicație încă de la început. A fost o mare bucurie pentru noi să vedem cât de bine a fost primită această schimbare. Ușor, ușor, tot mai mulți au înțeles utilitatea aplicației și au renunțat la plata cash. Benefiicile sunt multiple: antrenorii se concentrează pe pregătirea copiiilor, fără teama de a avea asupra lor sume mari de bani, avem o evidență exactă a tuturor plăților, iar părinții primesc, săptămânal, articole educaționale, care să îi ajute în creșterea unor tineri sportivi”, a declarat Ionuț Urzeală.
Cele mai bine primite articole au fost cele în care părinții au aflat despre cum pot face sport alături de copiii lor, pentru ca toți să se simtă mai bine, să aibă o postură corectă și să scape de durerile de spate. Recomandările de filme sau de cărți au fost foarte apreciate pe timpul vacanței, iar în perioada următoare părinții vor primi sfaturi despre nutriție, pregătirea mentală și fizică a copiilor, dar și alte lucruri esențiale pentru a crește un copil și un sportiv de excepție.
Din familia iSports fac parte secţiile Ploiești Basketball, Ploiești Dancers și Ploiești Cycling, în cadrul cărora activează peste 400 de copii, clubul căutând, totodată, să-și mărească numărul de secţii sportive.