Bărbaţi din Cornu cercetaţi pentru furturi şi înşelătorie

F.T.

Ofiţerii Serviciului de Investigații Criminale Prahova au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești un dosar penal în care sunt cercetați trei bărbați din comuna Cornu, cu vârste de 43 de ani, 32 de ani şi 20 de ani.
Motivul pentru care dosarul penal în care sunt cercetaţi cei trei bărbaţi este explicat într-un comunicat al IPJ Prahova: “În sarcina inculpaților a fost reținută comiterea unui furt dintr-o societate comercială, în ziua de 28 martie a.c., respectivii sustrâgând şapte perechi de căști audio bluetooth–wireless.
De asemenea, doi dintre ei sunt bănuiți de furtul mai multor produse electronice din sediul Poliției Comunale Cornu, în noaptea de 19 spre 20 august a.c. Pentru aceştia doi, s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra a două bunuri imobile, care le aparaţin. În plus, pe parcursul urmăririi penale efectuate de către poliţişti, procurorul de caz a dispus disjungerea cauzei și constituirea unui nou dosar privindu-l pe unul dintre cei trei suspecţi, în contextul în acesta ar fi săvârșit a nouă infracțiuni de înșelăciune, comise prin vânzarea de bilete false pentru două festivaluri, precum și prin oferirea unor servicii de cazare pe raza municipiilor Cluj–Napoca și Constanța, cu ocazia celor două evenimente. Până în prezent au fost identificate 70 de persoane vătămate de pe teritoriul României, cărora le-a fost cauzat un prejudiciu total de aproximativ 60.000 lei”.