Mâine, cu începere de la ora 17:00, Sala ”Leonard Doroftei” de pe strada Milcov, nr. 1, găzduiește cea de-a 3-a ediție a Cupei Suporterilor ”Peluza Latină”, o întrecere care a luat naștere din dorința de ajutorare a celor nevoiași, competiția fiind organizată de către suporterii din Peluza Latină.
De la o ediție la alta, turneul se bucură de un real success, peste 30 de partenerii ai acțiunii răspunzând prezent apelului de a ajuta în preajma sărbătorilor pe cei care au nevoie, ”conceptul” organizatorilor fiind acela de a duce turneul la rangul de ”cel mai important eveniment caritabil al Ploieștiului”.
Anul acesta, partenerul principal al evenimentului este domnul Sebastian Săvulescu, împreună cu Asociația “Din suflet cu dragoste de copii”!
Donațiile vor fi consemnate printr-un proces de predare-primire semnat și ștampilat la finalul turneului, iar banii din urne vor fi depuși în contul asociației.
Vor avea loc meciuri de fotbal între membrii Peluzei Latine și Tribuna a 2-a, concert de colinde tradiționale românești, moment artistic susținut de trupa Sophy Dance și alte surprize.
La fel ca în edițiile precedente, tombola cu premii, concursul de tras la poartă și magazinul colecționarului vor fi nelipsite. În cel din urmă veți găsi articole de colecție FC Petrolul și alte echipe din lume, piesa de rezistență fiind reprezentată de tricoul original Juventus semnat de Arturo Vidal, dar și alte obiecte, fulare și articole Peluza Latină, precum căni aniversare, globuri de brad și lumânări, toate cu ”Peluza Latină”! Organizatorii evenimentului vă pun la dispoziție urne și un loc special amenajat pentru depozitarea hainelor, a jucăriilor și a alimentelor.
Scopul turneului caritabil este cel al strângerii de fonduri și alimente, haine și alte bunuri necesare pentru 455 de copii din 10 centre de plasament și 8 familii nevoiașe!