De ce vă mai plătim, stimaţi poliţiști locali?

V. Stoica

Despre sistematizarea albiei pârâului Dâmbu, singura apă curgătoare care străbate municipiul Ploiești, se vorbește de zeci de ani, însă niciun primar nu a reușit să și pună în aplicare un proiect care să transforme în bine zonele parcurse de firul acestei ape.
Este strigător la cer cum, periodic, se aduce în discuție de către autoritățile locale starea jalnică în care se găsesc malurile pline de gunoaie ale pârâului care străbate Ploieștiul de la nord spre sud-est, dar nu se face absolut nimic măcar pentru a se menține curățenia pe albia apei!
Mai nou, polițiștii locali din Ploiești se plimbă cu autoturismele instituției prin tot orașul, dar foarte rar se întâmplă să și reacționeze la ceea ce orice ploieștean vede cu ochiul liber: gunoaie aruncate la grămadă pe lângă platformele gospodărești, cadavre de animale și resturi menajere sau din construcții pe albia bietului pârâu Dâmbu, sufocat la propriu de mizerie, în zona Cartierului Mihai Bravu!
Oameni buni, ploieșteni și instituții care nu își fac treaba, trăim cu toții în acest oraș! De ce să nu-l menținem curat și respirabil?
De ce vă mai plătim, stimați polițiști locali?