Studenția este, probabil, una dintre cele mai frumoase perioade din activitatea educațională a unei persoane.
Tocmai de aceea, apartenența la organizațiile specifice joacă un rol important pentru fiecare dintre studenții universităților din țară.
Și la Ploiești, Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești se află în plină campanie de recrutare pentru anul universitar care a început în această săptămână.
“Ne dorim ca perioada petrecută în asociația noastră să devină cea mai frumoasă și de neuitat experiență din viața ta de student. Vino alături de noi pentru o dezvoltare atât pe plan personal, cât și profesional, pentru a crea împreună momente unice și pentru a lega prietenii deosebite! Te invităm și pe tine să îți pui amprenta în viața de student. Dacă vrei să afli mai multe despre noi, poți găsi mai multe informații pe https://www.facebook.com/LigaStudentilorPloiesti/”, îi îndeamnă reprezentanții Ligii pe studenții de la UPG.
În afara activităților specifice vieții universitare, studenții care aderă la această organizație pot participa la diverse alte evenimente din comunitatea locală, prin implicarea în viața județului Prahova.