ACS Odorheiu Secuiesc – Activ Prahova Ploieşti, astăzi, ora 14:00

Petre Apostol

Echipa de handbal feminin Activ Prahova Ploieşti va debuta, astăzi, în cadrul primului retur al Diviziei A, Seria C, urmând să evolueze pe terenul formaţiei ACS Odorheiu Secuiesc.
Pentru elevele antrenorilor Florin Ciupitu şi Nicolae Nimu va reprezenta, mai degrabă, o verificare pentru meciul din etapa viitoare, când, în Sala „Olimpia”, se vor lupta cu principala contracandidată la prima poziţie a seriei, Dacia Mioveni 2012.
Activ Prahova Ploieşti ocupă, în acest moment, locul al doilea al clasamentului, cu patru victorii în cele cinci partide disputate, cedând doar pe terenul formaţiei din Mioveni, la patru goluri diferenţă.
De partea cealaltă, formaţia din Odorhei este penultima din ierarhie, bifând un singur succes, în duelul ultimelor clasate, cu şi mai modesta echipă de la CSU Târgovişte.
În meciul din Sala „Olimpia” cu gruparea din Odorheiu Secuiesc, Activ Prahova Ploieşti s-a impus categoric, cu scorul de 36-19, deşi în prima parte a avut ceva emoţii, din cauza debutului în campionat, aceea reprezentând prima partidă din istorie a clubului sportiv înfiinţat de Consiliul Judeţean Prahova.

Campanie în şcoli

activ in scoliDin această lună, echipa Activ Prahova Ploieşti a început o campanie de promovare a sportului în rândul copiilor, urmărind să-i încurajeze să facă mişcare.
Campania se realizează cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Prahova, reprezentanţii clubului mergând în şcoli pentru a le prezenta copiilor beneficiile practicării sportului.