Petre Apostol

 

La finalul săptămânii trecute, s-a dat startul în noul sezon competiţional la popice U23, echipa Conpet Petrolul Ploieşti debutând pe teren propriu, în compania formaţiei Rapid Bucureşti. Elevele Danielei Lăcătuşu au început cu dreptul, obţinând victoria, cu scorul general de 2785 – 2743 la popice doborâte.
De la echipa ploieşteană, cel mai bun punctaj a fost obţinut de Daria Marin, care a încheiat cu 494 de popice doborâte. Pentru Conpet Petrolul au mai evoluat următoarele sportive: Delia Marin 485 popice doborâte, Cristiana Ioniţă 471, Amalia Voicea 451, Ştefania Mihai 448, Daria Dobre 436.
De remarcat faptul că Rapid a avut două sportive care au depăşit 500 de popice doborâte: Maria Enescu (522) şi Ştefania Şchiopescu (510).
În altă ordine de idei, la finalul acestei săptămâni, se va da startul şi în noul sezon la senioare, fiind programată, la Târgu Mureş, prima etapă a Cupei României, în competiţie participând Conpet Petrolul Ploieşti, Electromureş Romgaz Târgu Mureş şi Rapid Bucureşti.