Secţia de box de la CSM Ploieşti, condusă de antrenorul coordonator Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea, a fost reprezentată de trei sportive la Campionatul Naţional de Box feminin, care a avut loc la Eforie Nord, toate reuşind să urce pe podiumul de premiere şi obţinând două medalii de aur şi una de argint.
Prima medalie de aur a fost cucerită de Livia Maria Botică, la junioare, categoria „80 kg”, sportivă care a renunţat recent la handbal pentru a se pregăti sub comanda lui Titi Tudor, aceasta înregistrând o victorie surprinzătoare în faţa uneia dintre componentele lotului naţional de cadeţi al României, vicecampioană europeană la ultima ediţie a competiţiei continentale.
Cea de-a doua medalie de aur i-a revenit cadetei Isabela Pîrvu, la categoria de greutate „68 kg”, care a trecut de o adversară de la Olimpia Bucureşti.
Medalia de argint a fost obţinută de Geanina Bănică, la cadete, categoria „52 kg”, ea fiind învinsă de o sportivă mai experimentată, de la Botoşani.
Pentru secţia de box a CSM Ploieşti urmează, în luna octombrie, alte două competiţii importante: Campionatul Naţional de Box pentru Juniori, la Brăila, şi Campionatul Naţional de Box pentru Seniori, la Târgu Mureş.