Meciul inaugural al ”lupilor galbeni” în noul sezon de eşalon secund se joacă în Colentina, pe arena colegei de eşalon Daco-Getica Bucureşti, în cele din urmă, cluburile Metaloglobus – gazdă a meciului și Petrolul căzând de acord asupra mutării partidei de pe teren sintetic ”pe iarbă”. Programat, iniţial, pe stadionul din Pantelimon, unde evoluează în mod obişnuit echipa antrenată de Marius Măldărăşanu, jocul a fost mutat în Colentina, pentru întâlnirea de duminică, care va începe la ora 13.30, suporterii echipei ploieștene având la dispoziție un număr de 500 de tichete. Acestea vor putea fi procurate de la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană” din Ploiești, cel mai probabil începând de astăzi, după ce vor fi transmise de către clubul bucureștean, prețul unui bilet urmând să fie de 20 de lei.
Casa de bilete este deschisă joi și vineri, între orele 09.00-16.30, iar sâmbătă între orele 09.00 – 21.00.
De amintit că, și anul trecut, Metaloglobus a fost de acord cu mutarea partidei pe terenul celor de la Daco-Getica, stadionul ”Juventus”, chiar și așa, Petrolul pierzând partida cu 1-0, pe banca bucureștenilor aflându-se chiar actualul antrenor de la FCSB, Bogdan Andone, iar la Petrolul – Leo Grozavu!

Circ înainte de start

Nici nu a început şi Liga a II-a aduce o situație incredibilă, anume retragerea unei echipe pentru a se face loc alteia, ambele fiind ”controlate” de același patron!
Astfel, clubul bihorean Luceafărul Oradea renunţă la locul din Liga 2, iar prima echipă aflată sub linia menţinerii în campionat, adică ultima retrogradată din sezonul recent încheiat- Energeticianul- va rămâne în acest eșalon.
Practic, Luceafărul Oradea face un schimb de locuri cu Energeticianul, ambele cluburi fiind controlate de omul de afaceri Nicolae Sarcină. Cei de la Energeticianul – care vor să-și schimbe acum numele în Viitorul Pandurii Târgu Jiu (!!!) – au așteptat ca Daco-Getica, Pandurii sau Sportul Snagov, toate cu probleme mari (au interzis la transferuri și sunt în insolvență) să se retragă, și, cum acest lucru nu s-a întâmplat, a ”sacrificat” Luceafărul Oradea.
Plecat ca ACS Șirineasa, transformat în Energeticianul și, acum, probabil, în Viitorul Pandurii, clubul se va muta de la Petroşani la Târgu Jiu, via Drobeta Turnu Severin, situație incredibilă în decursul a doar doi ani calendaristici! Chiar în prima etapă, prahoveanul Valeriu Răchită – cu echipa Sportul Snagov- va juca împotriva ”hibridului” mai sus rezultat, rămânând de văzut unde și contra cui va evolua! Până sâmbătă mai e timp…