Așa cum se știe, meciul contând pentru preliminariile Euro 2020 dintre România și Malta se va desfășura duminică, 8 septembrie, pe stadionul ”Ilie Oană”, din Ploiești.
Până la ora meciului, mai sunt destule probleme de rezolvat, pe lângă starea gazonului, care dă emoții, acesta fiind în ”conservare și tratament”, ieri, în ședința Consiliului Local Ploiești, viceprimarul Cristian Ganea a ridicat alte probleme, existând riscul ca, pentru neplata facturilor la utilități, meciul să nu se poată disputa, pentru că nu sunt bani… de curent! ”Situația Clubului Sportiv Municipal Ploiești este foarte rea. Se stă cu securea deasupra capului, din cauza lipsei banilor. Pentru că nu s-au achitat facturile la lumină, există riscul ca și meciul cu Malta, și campionatul de gimnastică, programat la Sala Sporturilor Ploiești, să rămână în beznă, la propriu” – a declarat Ganea.
Pentru meciul de la Ploiești, pe site-urile oficiale bilete.frf.ro și bilete.ro sunt în continuare disponibile bilete la partida România – Malta, din 8 septembrie, din preliminariile EURO 2020.
Accesul pentru jocului de pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, programat la ora 19:00, costă între 25 lei (peluze) și 50 lei (tribune).