O tânără sportivă din Ploiești, Alexia Apostolescu, a realizat un rezultat foarte bun la Donaueschinghen – Germania, obținând un loc 5 la categoria Under 25, cu calul Avec Courage D’Amour!
La Donaueschingen, în perioada 15-18 august, a avut loc un important eveniment hipic de sărituri peste obstacole, un adevărat regal hipic, cu peste 30 de evenimente programate, pe diverse categorii.
Alexia a concurat la categoria ”tineret”, premiul pus în joc de organizatori fiind de 3750 de euro, lista de start având 21 de concurenți, alături de sportiva noastră concurând sportivi din țări precum Germania, Belgia, Elveția, Austria, Canada.
Cu un parcurs excelent, Alexia a reușit o performanță importantă, locul 6, parcursul său fiind remarcat și de către organizatori (foto, în dreapta), care au apeciat prestația tinerei romance (Alexia are doar 18 ani), între mult mai experimentații săi adversari (limita maximă de participare a fost 25 de ani), mai ales că înălțimea obstacolelor în concurs a fost una competitivă, 1,45 metri!