Patru arbitri din Romania, printre care și Alin Gheorghe, central prahovean aflat în plină ascensiune, au participat, în perioada 1-6 iulie, în Portugalia, la un puternic turneu internațional de juniori – IBERCUP Estoril 2019. Alături de acesta au mai fost prezenți la această competiție Sorin Costreie (Liga 2), Liviu Barbu și Andrei Baciu.
Aflată la cea de-a 10-a ediție, competiția a reunit 296 de echipe (masculine si feminine) din 25 de țări, pe diverse categorii de vârstă, de la Under 9 pana la Under 18. Flamengo, Gremio, Cruzeiro (Brazilia), Rayo Vallecano, Almeria (Spania), Benfica, Sporting (Portugalia) și AIK Stockholm (Suedia) sunt doar cateva dintre echipele participante la turneul care a fost găzduit de orașele Lisabona și Estoril.
Meciurile au fost oficiate de peste 100 de arbitri din 20 de țări, printre supervizori aflându-se și foști observatori și membri în comisia de arbitri UEFA.
Datorita prestațiiilor foarte bune, arbitrii români au fost desemnați să conducă cea mai importantă finală – cea de la Under 18, Sorin Costreie primind trofeul de cel mai bun arbitru al turneului, în timp ce Alin Gheorghe a fost cel de-al patrulea oficial la acest meci.