F. T.

În urma perchezițiilor care au avut loc marți, 23 iulie a.c., în Ploiești și în Bărcănești, polițiștii ploieșteni au decis reținerea a șase persoane, acestea fiind bănuite de comiterea infracțiunii de proxenetism.
Ieri seară, acestea urmau să fie prezentate procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, pentru a decide dacă se impune continuarea cercetărilor cu suspecții în stare de libertate sau de arest preventiv.
Reamintim că, marți, oamenii legii din cadrul Secției de Investigații Criminale a Poliției Ploiești, împreună cu luptători din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale a IGPR și jandarmi, au efectuat șapte percheziții în Ploiești și în Bărcănești, la persoane bănuite de proxenetism.
Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, din anul 2018 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comis acte de proxenetism, atât în țară cât și în străinătate, prin metoda ,,loverboy”.
Aceștia ar fi avut, inițial, relații de prietenie/concubinaj cu femei, pe care, ulterior, le-ar fi determinat să se prostitueze, îndeosebi în cluburi din afara țării.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate diverse sume de bani, telefoane mobile, fiind sechestrate și trei mașini.
La sediul poliției ploieștene au fost duse, cu mandat, pentru audieri, opt persoane.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEvenimente
Articolul următorPeste nouă milioane