Petre Apostolatletism CSS2

În zilele de 28 și 29 iunie, s-a desfășurat, pe Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin”, din orașul Pitești, etapa finală a Campionatului Național de Atletism pentru juniori 2. Printre cei peste 400 de sportivi care au participat, s-au remarcat și reprezentanții Clubului Sportiv Școlar Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei.
În prima zi a întrecerii, atleții Andrei Niculiță, Ruben Chivi, Nicolae Olteanu, Robert Ioniță au devenit campioni naționali la proba de ștafetă 4×100 metri, echipa de la CSȘ Ploiești fiind cronometrată cu timpul de 44.30 secunde, la egalitate cu ștafeta de la CSM Onești.
În a doua zi a competiției, Nicolae Olteanu, de la CSȘ Ploiești, a urcat pe podium în proba de 200 atletism CSS1m, elevul pregătit de profesoara Maria Andrei reușind, cu timpul de 22.76 secunde, să obțină medalia de argint, la opt sutimi de prima poziție, ocupată de Robert Simion (LPS Brăila, CSM Onești).
De menționat că atleții ploieșteni au mai câștigat un titlu național, în cadrul probei de ștafetă 100 m + 200 m + 300 m + 400 m, în componența Robert Ioniță, Nicolae Olteanu, David Gudi, Andrei Niculiță, dar, de această dată, au punctat pentru CSM București, club cu care au dublă legitimare.
Ploieștenii au câștigat proba cu timpul de 2:01.83 minute, devansând a doua clasată, echipa de la CSM Pitești, cu 52 de sutimi de secundă.