F.T.

Agenţii din cadrul Secţiei nr. 3 Ploieşti au fost sesizaţi telefonic, la sfârşitul acestei săptămâni, că un minor încerca să fure biciclete din apropierea unui bloc situat pe strada Cosminele, din municipiu.
Poliţiştii s-au deplasat imediat la locul indicat şi l-au identificat pe un minor, în vârstă de numai 9 ani, în timp ce sustrăgea două biciclete, de la adesa menţionată.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, „una dintre biciclete o avea chiar cu el, iar o a doua era sprijinită de gardul viu din apropierea blocului. Minorul a fost condus la sediul secţiei, pentru audieri, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt”.
Tot poliţiştii prahoveni mai precizează faptul că au fost anunţaţi reprezentanţii D.G.A.S.P.C. Prahova, care l-au plasat pe copil în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă „Cireşarii”” Ploieşti, întrucât din verificările efectuate s-a stabilit faptul că mama acestuia este plecată la muncă în Italia, iar tatăl este încarcerat.
Bicicletele în cauză au fost ridicate şi predate proprietarului.