Grupa juniorilor născuți în anul 2012 a clubului Petrosport a ocupat locul 2 la „Cupa FC Farul” Constanța, întrecere găzduită week-end-ul trecut pe stadionul ”Gheorghe Hagi”! Pe banca formației ploieștene s-a aflat Claudiu Tudor, fostul jucător al Petrolului, retras din activitate acum un an, fiind cel care a condus echipa în care a evoluat și fiul său – Lucas, Cladiu Tudorgolgheter al competiției, cu 11 goluri marcate! Petrosport a învins cu 10-4 pe Sparta București, 6-4 pe Farul A, 8-2 cu Farul B, pierzând meciul cu Metalul București, 1-4.

Companie selectă

Petrosport VienaRezultate deosebite a avut și grupa 2009 a aceluiași club, Petrosport participând la cel mai mare turneu juvenil din Europa, desfășurat la Viena, competiție care s-a bucurat de participarea la această categorie de vârsta a 128 de echipe din toată lumea printre care: Juventus , Liverpool , Atletico Madrid , Benfica Lisabona , Sunderland , Southampton , Eintracht Frankfurth , Austria Viena, Steaua Roșie Belgrad , Red Bull Under 16Salzburg , Sturm Graz, Lokomotiv Kiev sau Slovan Liberec. Petrosport U10 a avut un parcurs foarte bun, cu 9 victorii, 1 egal și 3 meciuri pierdute la puternicul turneu internațional Champions Trophy 2019.
Ploieștenii au obținut următoarele rezultate: 0-0 cu One Team Temerim (Serbia), 1-0 cu FK Borak (Bosnia), 2-0 cu SNK Polten (Austria), 3-0 cu Neulenbach (Austria), 2-0 cu Banska Bistrica (Slovacia), 1-2 cu Benfica Lisabona – eșec la limită în cel mai important meci al turneului pentru ploieșteni, 4-0 cu ASK Lisek (Austria), 3-1 cu Ramadani Soccer (Albania).

Breaza a pierdut finala cu Dinamo

Breaza

Clubul Tricolorul a organizat turneul pentru faza semifinală – juniori B, alături de echipa gazdă, CSO Tricolorul Breaza, participând formațiile Dinamo și CSS Slatina. Prahovenii au terminat pe locul 2 grupa din turneul semifinal U17, cu un punct (remiză cu Slatina), pierzând meciul decisiv, cu Dinamo 1948 București, scor 5-2 pentru bucureșteni, după ce prahovenii au condus cu 2-0 la pauză, jucătorii utilizați de Marius Vișan fiind următorii: Ciobotaru, Neacșu, Diaconu, Gheorghe, A. Chivu, Alecu , Barbu, Manolache, Dinu, Ștefănoiu, Cârstian, Chițu, Dumitru, Burlacu, Țone, C. Chivu, Dumitrache, Dogaru, antrenorul Alexandru Zamfir avându-l alături pe coordonatorul Cornel Vișan.

Buștenarii câștigă Cupa „Mihai Ivăncescu”

Busteni copii1
Clubul Caraimanul Bușteni a câștigat întrecerea organizată în memoria celui care a fost Mihai Ivăncescu, grupa 2012 reușind să se impună în fața unor cluburi importante – Kinder Brașov, Junior Brașov, Steagul Roșu, CSM Făgăraș.
Un alt motiv de bucurie pentru clubul din Bușteni a fost faptul că Geambazu Yannis a ieșit golgheterul întrecerii, cu 22 de goluri reușite. Lotul Caraimanului a fost format din următorii jucători: Ibănescu Ionuț, Chira Flavius, Geambazu Yannis, Nedelcu Marian, Mitroi Sergiu, Monteverde Francesco, David Călin.

Claudiu Tudor1Rezultatele echipei Caraimanul:

Caraimanul – ACS Steagul Roșu 5-6
CSM Făgăraș – Caraimanul 0-12
Junior Brașov – Caraimanul 0-1
Finala: Caraimanul – Kinder Brașov 7-3