Un ”produs” al Centrului de Copii și Juniori al Petrolului, internaționalul de juniori Iulian Ilie se pregătește de câteva zile alături de ”lupii galbeni”, sub comanda lui Gheorghe Mulțescu! Ilie – jucător născut în 2001 – ar putea reprezenta o soluție de viitor la capitolul ”jucători under”, acesta fiind în ultima perioadă legitimat la Sportul Snagov (în Liga a II-a, sezonul trecut, unde a bifat și 11 meciuri în eșalonul secund, sub comanda lui Valeriu Răchită), 7-brespectiv la Rapid București, în prima parte a actualei stagiuni. Ilie vine după o accidentare la genunchi, care l-a scos din circuit o bună perioadă – ruptură de ligamente, încercând acum să revină la statutul de ”mare promisiune” pe care l-a avut până nu demult.

Chiribici detașat la juniori, Yuksel în tribună

Despărțirea de stafful tehnic cu care Petrolul a început Liga a II-a (indiferent că principal a fost Cornățeanu, Grigore sau Grozavu) nu este totală, unul dintre secunzi, preparatorul fizic Ovidiu Chiribici, rămânând ”agățat” la club, la Centrul de Copii și Juniori, până în vară.
În schimb, actualul preparator fizic, turcul Yuksel Yesilova, venit împreună cu Gheorghe Mulțescu, nu are încă dreptul de a sta alături de ”principal” pe banca tehnică, din cauza unor probleme legate de formalitățile necesare, ținând cont că acesta are statut de ”extracomunitar”.

Bilete pentru meciul cu FC Argeș

După deplasarea de la Aerostar, programată duminică, miercuri, 10 aprilie, începând cu ora 19.00, stadionul „Ilie Oană” va găzdui partida dintre FC Petrolul Ploieşti şi FC Argeş, contând pentru etapa cu numărul 29 a Ligii 2 Casa Pariurilor.
Deja, la casele de bilete ale arenei ploieştene, dar şi on-line, pe www.entertix.ro, sau în magazinele partenere Entertix, au fost puse în vânzare tichetele de acces pentru confruntarea de săptămâna viitoare.
Casa de bilete a stadionului “Ilie Oană” va fi deschisă conform următorului program:
– miercuri, 03 aprilie – sâmbătă, 06 aprilie: între orele 09.00 – 16.30;
– duminică, 07 aprilie: închis;
– luni, 08 aprilie – miercuri, 10 aprilie: între orele 09.00 – 19.00.
Preţul biletelor este următorul:
– Peluze – 8 lei;
– Tribuna II – 12 lei;
– Tribuna I – 20 lei;
– Tribuna 0 – 25 lei;
Tichetele pot fi procurate şi on-line, accesând siteul Entertix (www.entertix.ro).