Iată câteva destinaţii de vacanţă din întreaga lume care merită să fie vizitate în luna aprilie, potrivite pentru o vacanţă de Paşte, selectate de independent.co.uk., conform Mediafax.
* Morzine, Franţa
Zăpada este încă prezentă în Alpi, aşa că iubitorii sezonului hibernal pot profita de ea prin organizarea unei vacanţe în staţiunea Morzine din zona turistică franco-elveţiană Portes du Soleil (Porţile Soarelui). Terenul din Morzine este ideal pentru schiorii şi amatorii de snowboard mai puţin experimentaţi, fapt ce îl transformă în destinaţia perfectă pentru familii sau pentru cei care îşi doresc să intre în lumea sporturilor de iarnă.
* Cornwall, Marea Britanie
Cornwall este destinaţia potrivită pentru o vacanţă de Paşte datorită liniştii oferite de aşezările predominant rurale. Peninsula mai este o destinaţie potrivită pentru iubitorii de plaje, datorită numeroaselor aşezări de pe coastă, dar şi pentru amatorii de peisaje aparte din natură, fiind de remarcat stâncile de granit care pot fi găsite în nord.
* Fethiye, Turcia
Iubitorii primăverii pot vizita oraşul turc Fethiye, situat la Marea Egee. Florile şi copacii înfloriţi, care sunt din abundenţă în zona rurală, creează un cadru colorat, plin de mirosuri îmbietoare. Turiştii se mai pot bucura de obiective istorice, precum Farul Kızılada şi monumentele funerare construite în timpul civilizaţiei lyciane.
*Koh Samui, Thailanda
Koh Samui este o insulă din Thailanda, aflată pe coasta de est a istmului Kra. Vremea din timpul primăverii este una călduroasă – zona se află în plin sezon secetos – iar temperaturile înregistrate sunt de peste 20 de grade Celsius. Insula este caracterizată de plaje cu nisipuri albe şi grădini tropicale, iar luna aprilie este una potrivită pentru vacanţe datorită numărului redus de turişti.