Petre Apostol

Sâmbătă, la Complexul Sportiv Național „Lia Manoliu” din București, a avut loc Campionatul Național de Atletism în Sală pentru copii 1. Printre protagoniștii competiției s-au regăsit și 7-ereprezentanți de la CS Atletico Slănic, pregătiți de antrenorul Gheorghe Mușat, care au reușit să obțină trei medalii.
Cele mai bune performanțe din tabăra prahoveană au fost stabilite în cadrul probei de 1500 metri băieți, la care, practic, pentru titlul național s-au luptat doi sportivi de la CS Atletico Slănic.
Titlul național a fost adjudecat de Dragoș Negoiță, care a fost cronometrat cu timpul de 4:32.26 minute, devansându-l pe colegul său de club, Cristo Balint, care a trecut linia de sosire cu timpul de 4:36.95 minute. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat Lucian Ștefan (CSȘ Caransebeș), cu timpul de 4:39.65 minute.
Pentru CS Atletico Slănic a mai punctat Alexandru Ciontoiu-Schiau, care și-a adjudecat medalia de bronz în cadrul probei de 800 metri. Atletul prahovean a fost devansat doar de Alexandru Prâsneac (CSM Dorna, 2:10.73 minute), respectiv de Rareș Costache (CSM Brașov, 2:21.70 minute).