Marcel Marin

Vineri, 15 februarie, la Casa Fotbalului, cu începere de la ora 11:00, va avea loc nu numai tragerea la sorți pentru meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3, unde viitoarea campioană din Prahova va afla cu ce judeţ va fi “pereche”, ci se va stabili şi “ţintarul” Cupei României la juniori!
În cadrul aceluiași eveniment se vor efectua tragerile la sorți pentru faza națională a campionatelor U19 și U17 la nivel județean și tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României Elite pentru categoriile de vârstă U19 și U17.
Printre echipele calificate în sferturile Cupei României Elite U19 se află şi formaţia Petrosport Ploieşti – pregătită de Iulian Cojocaru, adversara singurei echipe prahovene ajunsă la acest nivel urmând să se decidă dintre echipele Viitorul Constanța, CFR 1907 Cluj, Dinamo, Sporting Juniorul Vaslui, UTA Arad, Hermannstadt și Sport Team București.

Fără eşec la Bucureşti pentru grupa 2007

Clubul Petrosport a participat cu grupa jucătorilor născuţi în anul 2007 (foto) la un puternic turneu amical, găzduit la Berceni la baza de pregătire a clubului FCSB. Au fost şase partide pentru micuţii fotbalişti prahoveni, care au reuşit să termine turneul neînvinşi, cu un bilanţ de două victorii şi nu mai puţin de 4 egaluri, după cum urmează: 0-0 cu echipa gazdă, FCSB, 1-1 contra echipei Şcolii de Fotbal “Dani Coman”- Piteşti, 0-0 cu Concordia Chiajna şi 1-1 cu New Star Bucureşti, respectiv victorii cu FC Bacău (scor 4-0) şi Kinder Tg. Mureş – scor 3-2 pentru ploieşteni. Unul dintre arbitrii turneului a fost si ploiesteanul Marcel Marin, invitat la competitie de catre organizatori.