Petre Apostol

În condiţiile în care pentru sportul de popice, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional, se găsesc resurse tot mai puţine pentru a supravieţui, Conpet Petrolul Ploieşti reuşeşte să menţină în viaţă tradiţia acestei discipline sportive în judeţul Prahova. Cel mai recent exemplu îl reprezintă performanţele obţinute de gruparea ploieşteană la finalele Campionatelor Naţionale Individuale de Popice la categoria U18, găzduite chiar la sala Clubului Sportiv Conpet, din Ploieşti.
Sportivele pregătite de căpitanul echipei de senioare, Daniela Lăcătuşu, au urcat de cinci ori pe podiumul de premiere la întrecerile disputate la Ploieşti, luni şi marţi.
Lidera formaţiei ploieştene a fost Delia Marin, care a adus nu doar cea mai strălucitoare medalie dintre cele obţinute de Conpet Petrolul, ci a avut şi cele mai multe prezenţe pe podiumul de premiere. Sportiva ploieşteană şi-a adjudecat titlul naţional în cadrul probei de individual sprint, în vreme ce la proba de individual clasic a devenit vicecampioană a României.
Delia Marin a mai punctat şi la proba de tandem mixt, la care a obţinut medalia de bronz, alături de Attila Szasz, de la CSM Târgu Mureş.
Celelalte două medaliate din tabăra ploieşteană au fost Cristiana Ioniţă, care a devenit vicecampioană naţională în cadrul probei de tandem mixt (alături de Gabriel Mihăişan, de la CFR Cluj), şi Crina Torcătoru, care a urcat pe a treia treaptă a podiumului de premiere la proba de individual sprint.