Asociația Județeană de Fotbal Prahova a demarat, sâmbătă, cursurile pentru o nouă promoție de antrenori, la nivel județean, Licența C UEFA, prima zi având programată admiterea, candidații, cu dosare complete, susținând un examen teoretic și unul de ”îndemânare”. Nu fără peripeții, terenurile impracticabile de la Parcul ”Vest” făcând obligatorie o… reorientare rapidă, forul condus de Silviu Crângașu găsind sprijin la Blejoi, unde a fost ”mutat” circuitul pe care candidații trebuiau să-l susțină!
Printre cei care vor efectua cursul coordonat de posesorul Licenței ”PRO”, Valentin Sinescu, se află nume cunoscute din Liga A Prahova, ca antrenori sau jucători, Bobo Codreanu, Vladimir Butufei, Claudiu Stoica, Florin Pripu, dar și Ion Burchi, Doralin Bârziloiu.

Răileanu – cel mai ”fotbalist”

8-fDeși, pe lista celor care au solicitat înscrierea la acest curs s-au aflat mai mulți jucători activi de nivel superior (Bolboașă, Ciocâlteu, Istrate, Frîncu, Petrescu), până la urmă, doar un singur ”divizionar C” a susținut examenul, Mădălin Răileanu – jucător împrumutat de Astra la Metalul Buzău, fiind prezent la ”modulul” de debut al cursului. Debutant în Liga I, nu demult, când Astra câștiga titlul de campioană a României, Răileanu (mijlocaș central născut în 1997) speră să dea un restart carierei sale, una care se anunța promițătoare, din vară, odată cu expirarea angajamentului la Metalul Buzău.