F. T.

În urma vehiculării în spațiul public a unor informații cu privire la neîntocmirea vreunui dosar penal în cazul accidentului din data de 9 ianuarie a.c., când o tânără a căzut prin geam dintr-un autobuz al TCE – informații considerate neconforme cu adevărul – , reprezentanții IPJ Prahova au emis, ieri, un comunicat de presă, în care se precizează: “În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă, dosarul penal fiind întocmit de la data producerii accidentului. De asemnenea, precizăm că tânăra nu a fost audiată până în prezent, întrucât s-a ținut cont de recomandările medicale, având în vedere starea ei postoperatorie”.
Reamintim că, în în ziua de 9 ianuarie, o tânără în vârstă de 17 ani a căzut dintr-un autobuz aparținând TCE, care circula pe traseul 2, ajungând pe caldarâm !
Potrivit primelor cercetări ale oamenilor legii, se pare că victima, în timp ce se afla pe scaunul din dreapta – spate al autobuzului, s-ar fi dezechilibrat și s-ar fi lovit de un geam lateral al autobuzului. Geamul s-ar fi desprins, iar tânăra a căzut din autobuz pe partea carosabilă”, după cum precizau, imediat după incident, tot reprezentanții IPJ Prahova.
Minora ar fi căzut pe caldarâm în momentul în care șoferul ar fi luat o curbă. Aceasta a suferit traumatisme destul de grave, fiind internată în spital.