Plecarea starului portughez Cristiano Ronaldo se resimte din plin la echipa de fotbal Real Madrid, campioana en titre a Europei, al cărei joc suferă de la începutul acestui sezon, în timp ce tribunele stadionului Santiago Bernabeu sunt din ce în ce mai goale, potrivit Agerpres.
Astfel, conform presei spaniole, sâmbătă, la derby-ul madrilen cu Rayo Vallecano, au fost prezenţi în tribune 55.229 de spectatori, respectiv 68% din capacitatea stadionului lui Real. Iar scăderea afluenţei este şi mai dramatică în Liga Campionilor, competiţie pe care madrilenii au câştigat-o în ultimii trei ani. La meciul de miercuri, pierdut fără drept de apel în faţa ruşilor de la ŢSKA Moscova, doar 51.636 de fani au asistat la eşecul echipei lui Santiago Solari. După anunţul vânzării lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, în schimbul sumei de 100 milioane euro, doar 48.446 de suporteri au fost prezenţi la partida de deschidere a sezonului, împotriva formaţiei Getafe, acesta fiind cea mai slabă afluenţă înregistrată de Real Madrid din mai 2009, anul sosirii atacantului portughez pe Santiago Bernabeu.
Potrivit cotidianului sportiv AS, stadionul madrilen a înregistrat o scădere medie de 5.000 de spectatori în campionat şi de 11.000 fani în Liga Campionilor.