Petre Apostol

După două înfrângeri la rând, echipa de rugby CS Aurora Băicoi încearcă să revină pe drumul succesului în Divizia Naţională, Regiunea Muntenia, la categoria U16. Echipa prahoveană va evolua pe teren propriu, pe Stadionul „Aurora” din Băicoi, în cadrul etapei a cincea a campionatului, urmând să primească vizita formaţiei ACSO Viitorul Pantelimon, mâine, de la ora 12:00.
Aurora Băicoi ocupă locul al şaselea în clasament, având acumulate patru puncte, obţinute în urma victoriei din primul joc al sezonului, pe terenul celor de la CNAV-CS Dinamo Bucureşti. Pentru prahoveni, au urmat, apoi, două înfrângeri, cu CT „Dinicu Golescu” şi cu LPS Constanţa.
ACSO Viitorul Pantelimon se află pe locul al treilea, cu zece puncte, având, însă, un meci în plus disputat faţă de prahoveni, înregistrând două victorii şi două înfrângeri.

A început Campionatul AMRB

Pe Stadionul „Arcul de Triumf”, din Capitală, s-a dat startul Campionatului Asociaţiei Municipale de Rugby Bucureşti-McDonald’s, competiţie care reuneşte echipe din Bucureşti şi din zece oraşe din Ilfov, Prahova, Braşov, Constanţa, Argeş.
Competiţia se desfăşoară la patru categorii de vârstă: U8, U10, U12 şi U14, la cea din urmă fiind prezentă şi o echipă de la Aurora Băicoi. În primul meci al campionatului, echipa prahoveană a cedat, la limită, cu CSOV Pantelimon, scor 12-15, după care în al doilea joc a cedat clar, scor 0-20, cu Şoimii Bucureşti.