N. D.

Începând de astăzi,timp de trei zile, Universitatea Petrol Gaze Ploieşti va fi gazda unor manifestări ştiinţifice cu caracter naţional. Concret, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Societatea antreprenorială studenţească din cadrul UPG Ploieşti organizează Sesiunea naţională de comunicări ştiinţifice studenţeşti cu titlul “Economia şi societatea digitală”.
Deschiderea oficială are loc astăzi, începând cu ora 12:00, în Amfiteatrul AP9 al universităţii. Manifestarea va avea trei secțiuni: economia și societatea digitală; tehnici de calcul moderne; inteligența afacerilor.
Aflată la cea de-a doua ediţie, această sesiune naţională de comunicări ştiinţifice are ca scop stimularea performanțelor studenților economiști în activitatea de cercetare științifică; recompensarea performanțelor de vârf în pregătirea profesional-științifică a studenților; reabilitarea interesului tinerilor pentru evenimente științifice pe fondul diminuării acestuia în ultimele două decenii. Potrivit organizatorilor, această manifestare este dedicată studenților de la programele de studiu de licență și master, de la facultățile de profil economic.