Reprezentanții „elitei“ de la DNA Ploieşti, care s-au crezut Dumnezeii judeţului, vor ajunge la puşcărie cât de curând. Faptele de care sunt acuzaţi sunt deosebit de grave, iar dezvăluirile care continuă să iasă la iveală sunt de-a dreptul năucitoare.
Ultima demascare a abuzurilor comise de gaşca Onea-Portocală-Giluela-Alfred Savu a fost făcută de o judecătoare curajoasă de la Tribunalul Prahova, într-un aşa-zis dosar de evaziune fiscală, deschis de Portocală, pe vremea când lucra la Curtea de Apel Ploieşti în baza multor probe false, declaraţii mincinoase şi al cărui prejudiciu inventat a fost de 35 de milioane de euro, după modelul dosarului Lukoil, tot cu prejudiciu pus „din burtă”, de 2 miliarde de euro, acesta din urmă fiind spulberat în instanţă prin achitare!
Tribunalul Prahova a dispus dezvăluirea identităţii a 12 martori din dosar, iar surprizele urmează să apară. Cu siguranţă, vom descoperi că denunţătorilor le-au fost date mai multe identităţi pentru a susţine acuzaţiile inventate de Negulescu.
Astfel, constatăm că mai există şi judecători curajoşi, bine pregătiţi, care dau dovadă de corectitudine, judecători care nu au fost implicaţi în ilegalităţile lui Onea şi Portocală şi care nu au acceptat să condamne pe probe măsluite, trucate şi inventate, în bătaie de joc.
În dosarul de evaziune la care ne referim astăzi, apar numeroşi martori acoperiţi. Ştim deja, aceasta era metoda STAS de lucru la DNA Ploieşti pe vremea lui Lucica, metoda folosită şi de Negulescu, pe vremea când profesa cu spor la Curtea de Apel. În lipsa probelor, procurorii atribuiau multiple identităţi protejate aceluiaşi aşa-zis denunţător, acesta din urmă fiind obligat să depună mărturie mincinoasă. Totul era scris după dictare, cel care dicta fiind chiar procurorul sau poliţistul judiciar.
Din sursele noastre, există surprize mari printre martorii acoperiţi din acest dosar. Se ştie că Negulescu a atribuit identitate protejată unor persoane care în realitate nu ştiau despre ce este vorba, dar scriau, aşa cum am spus, după dictare. Aceste aspecte sunt verificate, acum, în paralel cu restul abuzurilor comise de Onea-Negulescu-Savu-Giluela şi poliţiştii judiciari, de secţia nou înfiinţată pentru cercetarea magistraţilor. De dosare se ocupă procuroarea Adina Florea de la Parchetul general, cea care le-a prelungit controlul judiciar lui Onea şi Portocală.
Tot pe surse, am aflat că la Parchetul General s-au făcut 40 de denunţuri împotriva procurorilor de la Haules, toate ajungând pe masa Adinei Florea.