F. T.

Magistrații de la Secția Penală a Judecătoriei Câmpina au dispus – la solicitarea procurorilor – emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din Filipeștii de Pădure, acuzat de mai multe infracțiuni.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, individul este acuzat că, în afară de conducerea fără permis a unui autovehicul neînmatriculat sub influența alcoolului, ar mai fi comis și furturi din locuințe.
De altfel, aceeași sursă – poliția prahoveană – mai precizează faptul că “ în baza mandatului emis de Judecătoria Câmpina, a fost efectuată o percheziție la domiciliul bănuitului, ocazie cu care au fost descoperite şi ridicate scule, unelte, biciclete, role cablu electric şi alte bunuri care fac obiectul faptelor de furt cercetate”.
A fost reținut pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, iar ulterior instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.