Petre Apostol

Echipa de baschet feminin de la CSM Ploieşti a evoluat, la finalul săptămânii trecute, la sala Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Botoşani, în cadrul fazei a II-a din Campionatul Naţional de la categoria U13. Elevele antrenoarei Loredana Munteanu şi-au continuat parcursul perfect din competiţie, câştigând categoric cele două partide disputate la turneu, ajungând, astfel, la patru victorii din patru meciuri disputate.
CSM Ploieşti a câştigat, cu scorul de 58-15, prima dispută de la Botoşani, cu ACS Primo Mega Ball Piteşti. După aceea, ploieştencele le-au învins şi pe reprezentantele echipei gazdă, de la CSŞ Botoşani, scor 68-19, adjudecându-şi prima poziţie în clasamentul grupei A1.
În celălalt meci al grupei, ACS Primo Mega Ball Piteşti a câştigat duelul cu CSŞ Botoşani, scor 49-31, obţinând poziţia secundă în clasament.
Etapa a III-a din campionat este programată săptămâna viitoare, echipa ploieşteană urmând să se confrunte cu învingătoarea grupei A2 din runda a doua, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (pe care a învins-o în prima etapă, disputată la Ploieşti, scor 44-25), respectiv cu a doua clasată din grupa B1, CS Olimpia Bucureşti. Localitatea de desfăşurare urmează să se stabilească de către reprezentanţii forului naţional, în funcţie de solicitările primite până mâine, cel târziu.
În cadrul turneului de la Botoşani, antrenoarea Loredana Munteanu a folosit următorul lot de jucătoare: Olivia Sandu, Bianca Gheorghe, Agnes Zane, Andreea Dumitru, Daria Tănase, Daria Iordăchescu, Ines Vârlan, Alexia Apostolache, Sabina Chirilă, Maria Ionescu, Ioana Savu, Alexia Dedu, Karina Munteanu, Natalia Bărăscu şi Cristina Grigore.