Petre Apostol

Secţia de ciclism de la CS Petrolul Ploieşti, coordonată de antrenorul Constantin Ciocan, şi-a îmbogăţit palmaresul cu încă nouă medalii, obţinute la Campionatele Naţionale de Ciclism pe Pistă, care au avut loc, pentru prima oară, în afara ţării, pe velodromul de la Plovdiv, din Bulgaria. ciclism b
La categoria seniori, clubul petrolist şi-a adjudecat cinci medalii, dintre care cea mai strălucitoare a fost cea de aur obţinută la proba de urmărire pe echipe. Pentru echipa campioană au concurat Valentin Vasiloiu, George Porumb, Gerhard Moldansky, Alexandru Ciocan.
Celelalte patru medalii au fost câştigate de către Gerhard Moldansky, care a devenit vicecampion naţional la probele de semifond şi de omnium, în vreme ce la întrecerile de urmărire individuală şi de scratch a obţinut medaliile de bronz.
De asemenea, campion naţional la contratimp individual şi prezent la Campionatele Mondiale şi Europene, la juniori, Valentin Vasiloiu şi-a mai adăugat în palmares încă patru medalii de aur la categoria sa de vârstă, la evenimentul de la Plovdiv, câştigând probele de 1000 m cu start de pe loc, urmărire individuală, viteză şi keirin.