Petrolul a avut în intenţie să schimbe antrenorul de săptămâni bune, relaţia dintre conducerea executivă, o parte importantă, reprezentativă, dintre jucători şi Leo Grozavu scârţâind, la propriu!
Şi, totuşi, nu s-a făcut acel pas, motivul fiind unul cât se poate de „banal” – nu s-a găsit un înlocuitor pe măsură! Iar cum ultimele două experienţe – cea cu Ciobanu Romică şi Grozavu Leo – au eşuat, acum s-a început să se „sufle” şi în iaurt! Şi s-a revenit exact acolo de unde se plecase, la Octavian Grigore, cel schimbat deşi era neînvins într-un meci oficial, cum este şi acum, de altfel! Iar acum, la această nouă „descălecare”, pare clar că nu se va mai grăbi nimeni şi nu-şi va mai asuma cineva la fel de uşor o nouă schimbare! Desigur, dacă nu cumva se va găsi o variantă incontestabilă pentru banca tehnică, care să corespundă tuturor pretenţiilor, contestatarilor, exigenţelor etc!
Dacă ne uităm „aproape”, nu e problemă situaţia de acum, dacă „sărim” cu gândul către viitorul un pic mai îndepărtat, strategiile nu par clare!