Marian Dima

Runda a treia a primului eşalon judeţean a adus şi primul derbi al sezonului, câştigat de către campioana en-titre, CS Blejoi, care s-a impus la Păuleşti, scor 2-0.
Liga A are ca lider pe Petrolistul Boldeşti, care s-a impus fără probleme la Strejnic, beneficiară fiind a unui progam mai lejer în primele etape ale campionatului, “Boldeştina” având maximum de puncte şi un golaveraj de 23-3 în cele trei meciuri jucate, tot fără greşeală fiind şi parcursul echipelor din Blejoi, Cornu şi Băneşti Urleta! A surpins parcursul sub aşteptări al celor de la CSO Plopeni, formaţia care a realizat cele mai importante achiziţii în această vară nereuşind nici în a doua deplasare mai mult decât un… 0-0, de această dată Petrolul 95 fiind echipa care a „încurcat” socotelile lui Iulius Mărgărit.
Interesant este că Petrolul 95 l-a avut între buturi pe veteranul Radu Ungureanu – 40 de ani (foto – sus) practicant de „karate, brasilian jiu jitsu, MMA, box, fotbal, ciclism, alergare şi un pic de înot” – după cum se autocaracterizează, el fiind bun prieten cu Daniel Chiriţă, portarul dâmboviţean scăpând fără gol primit!

Lambru – gol la „redebut”

Atacantul Cosmin Lambru (foto – alăturat) a fost „surpriza” Blejoiului la meciul de la Păuleşti, fotbalistul disponibilizat de către Leo Grozavu de la Petrolul fiind legitimat vineri şi introdus Lambruîn teren de către Răzvan Vlad, de pe banca de rezerve, la meciul mai sus amintit. Asta după ce acesta a ajuns la un acord cu Petrolul pentru un împrumut, corelat cu plata unei asigurări medicale, jucătorul având unele probleme la proteza de la mână. Iar Lambru – jucător născut în 1998 – s-a simţit „ca acasă” la Blejoi, redebutând cu gol, el marcând pentru 2-0, după ce Dănuţ Iancu deschisese scorul!
Iată rezultatele complete ale etapei:
CS Păuleşti – CS Blejoi 0-2
AFC Brebu – Avântul Măneciu 1-0
Unirea Urlaţi – Tricolorul Breaza 1-2
Tinereţea Izvoarele – FC Băneşti 2-4
AS Strejnic – Petrolistul Boldeşti 0-4
CS Ceptura – Teleajen Văleni 1-5
CS Măneşti Coada Izvorului – CS Cornu 3-4
Petrolul 95 Ploieşti – CSO Plopeni 0-0