• Atacurile de panică nu reprezintă o boală inventată ci o suferinţă reală pentru cei care le trăiesc. Panica este o frică extremă pe care o simţim în cazul unui pericol de viaţă şi de moarte sau de teroare. Un atac de panică este, de fapt, o reacţie exagerată a organismului faţă de un eveniment pe care o persoană îl consideră că fiind un pericol extrem pentru ea. Creierul nostru nu poate face distincţia dintre un pericol real şi teama pe care o simţim în faţa unui pericol pe care îl exagerăm foarte mult din motive care diferă de la persoană la persoană. Creierul reacţionează la fel în ambele cazuri şi dezvolta un reflex de răspuns numit „luptă sau fugi”, potrivit Ziarul de Iaşi.
  • Conform medicilor, uleiurile vegetale îi fac pe oameni să se simtă mai obosiţi şi poate provoca migrene, dar şi boli neurodegenerative precum Alzheimerul sau demenţa. ,,Uleiurile vegetale provoacă stresul oxidativ, care distruge membrana creierului, rezultatul fiind apariţia plăgilor pe creier,” susţin medicii. În cadrul unui raport este prezentat faptul că anumiţi compuşi din uleiul de palmier este geotoxic şi cancerigen, potrivit Descopera.
  • v Mezelurile ieftine sunt unele dintre cele mai toxice alimente. Dintr-o listă de aproximativ 20 de ingrediente putem avea surpriza ca doar unul singur să fie carne în cazul multor produse. Restul sunt fosfaţi, nitriţi, nitraţi, arome sintetice şi coloranţi, multă sare şi multă apă. Aspectul de „delicios” al mezelurilor este dat, în mare parte, de făina de soia sau de amidonul de cartofi, care au chiar 40% din compoziţia unui parizer ieftin sau a unui salam. Sarea în cantităţi mari împiedică absorbţia calciului în corp, îmbătrâneşte pielea şi determină apariţia cearcănelor şi a pungilor sub ochi, potrivit Realitatea.