F. T.

Ieri dimineață, polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 3 Blejoi, susținuți de către jandarmi prahoveni din cadrul Grupării Mobile ” Matei Basarab” Ploiești, au descins la trei locații, unde locuiau persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat și proxenetism.
Două dintre descinderi au avut loc în orașul Boldești- Scăeni, iar una în Blejoi.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, “din datele strânse până în prezent de anchetatori, a reieșit faptul că, în cursul anului 2018, două persoane ar fi pătruns prin efracție în incinta a două societăți comerciale, de unde ar fi sustras sume de bani însumând 12.000 de lei”. Tot în documentul de presă al poliției prahovene se mai specifică faptul că persoanele vizate sunt suspectate că s-ar fi ocupat, pe lângă spargerea de firme, și de acte de proxenetism, infracțiuni comise pe raza comunelor Păulești și Blejoi.
La sediul poliției prahovene au fost conduse, pentru audieri, patru persoane, urmând ca anchetatorii să decidă dacă se impune continuarea cercetărilor cu aceștia – sau cu unii dintre ei – în stare de reținere sau de arest preventiv.