F.T.

Două autospeciale de descarcerare, o ambulanță SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și agenți rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova au fost concentrați, ieri dimineață, în jurul orei 11, pe DN 1 B, la Valea Călugărească, unde a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme și un TIR.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) “Șerban Cantacuzino” Prahova, în urma carambolului, două persoane au rămas încarcerate, fiind scose dintre fiarele contorsionate, în jurul orei 12, de către pompierii militari.
Aceeași sursă – ISU Prahova – mai precizează faptul că au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cinci persoane – printre care și un minor care prezenta traumatisme cranio- cerebrale și diverse alte leziuni.
Traficul în zonă s-a desfășurat cu greutate și dirijat aproape o oră, iar polițiștii rutieri au demarat cercetările pentru stabilirea cauzele producerii evenimentului rutier.