Petre Apostol

Încă unul dintre jucătorii din lotul echipei campioane la volei Tricolorul LMV Ploieşti a ajuns la o înţelegere cu o altă formaţie pentru sezonul viitor. Este vorba despre sălăjeanul Tudor Magdaş, care urmează să semneze cu Steaua Bucureşti, echipă medaliată cu bronz în sezonul precedent.
În vârstă de 20 de ani, Magdaş a sosit în a doua parte a sezonului trecut la Ploieşti, de la CSŞ 2 CNE Baia Mare, evoluând în 14 partide pentru echipa alături de care a devenit campion naţional şi a cucerit Cupa României. Contractul său cu echipa ploieşteană s-a încheiat pe 15 mai, iar acesta a dorit să evolueze la trupa roş-albastră din sezonul viitor, mai ales având în vedere faptul că Tricolorul LMV încă nu are stabilită o strategie pentru anul competiţional următor.
Până în momentul de faţă, din lotul cu care a realizat eventul Tricolorul LMV, doar Ovidiu Darlaczi încă nu a ajuns la o înţelegere concretă cu vreun alt club, acesta fiind, până acum, mai mult concentrat la echipa naţională U20. Darlaczi a evoluat cu Naţionala României în preliminariile Campionatului European şi la Campionatul Balcanic, la cel din urmă câştigând medaliile de argint, după o finală pierdută cu Serbia.