Senin - AstraSingura echipă care va evolua în judeţul nostru în Liga a III-a, Astra 2, şi-a schimbat staff-ul, în această vară, după promovarea lui Marius Măldărăşanu la echipa de prim-eşalon.
Formaţia care îşi dispută meciurile de „acasă” pe stadionul din cartierul „9 Mai” al Ploieştiului s-a reunit luni seară sub comanda lui Adrian Senin, care va fi ajutat de Octavian -Vlad Ştef, care se ocupă de pregătirea portarilor. Senin nu este „străin” de clubul Astra, unde a activat o perioadă, în „CV-ul” său, ca jucător, apărând şi alte echipe de Liga I precum Farul, FC Braşov, Unirea Urziceni.
În ultima perioadă, acesta a fost secundul lui Mugur Cornăţeanu, la Turnu Măgurele, Cornăţeanu mutându-se şi el la Ploieşti, în această vară, ca secund al lui Leo Grozavu!
La primul antrenament, Senin a avut la dispoziţie 21 de jucători, în condiţiile în care, o parte dintre fotbaliştii care au jucat în mod frecvent la „satelit”, sezonul trecut (Nedelcovici, Culda, Dr. Gheorghe, Găvîrliţă, Radu Chiriac, Barrbir) se află în Slovenia cu lotul „mare”.
Adrian Senin va debuta pe banca Astrei 2 sâmbătă, într-un amical cu prim-divizionara judeţeană CSO Plopeni.